Forskningsinstitutioner

För Forskningsinstitutioner

Många universitet och högskolor använder dSPACE-system i såväl forskning som undervisning med mycket goda resultat. Det finns många färdiga paket med produkter för allt från modellbaserad utveckling till reglerteknik. Vi erbjuder förmånliga priser till universitet och högskolor på alla dSPACE-system.

Advanced Control Education-kit

Vi rekommenderar de Advanced Control Education-kit (ACE-kit) som är speciellt framtagna för universitet och högskolor. De innehåller både hård- och mjukvara till väldigt förmånliga priser och finns i ett antal olika versioner. Det finns ACE-kit som innehåller allt från enklare enkortslösningar till kompletta hårdvarusystem med tillhörande mjukvara. Till exempel finns paket där hårdvaran som ingår är liten och kraftfull, och passar perfekt i allt från labbet till föreläsningssalen. Systemen lämpar sig både för avancerad forskning och utveckling, och för att undervisa inom exempelvis reglerteknik. För uppgradering av existerande licenser till senaste versionen så tar vi endast en administrativ avgift.

Klassrumslicenser (Class Room Kits)

Vi erbjuder dSPACE-mjukvaror som klassrumslicenser. Det ger universiteten kvalitetsmjukvara till ett kraftigt rabatterat pris för 10 eller fler elever. Från mjukvaruarkitektur (SystemDesk), generering av produktionskod (TargetLink) till virtuell validering (VEOS), täcker dessa klassrumslicenser flera steg inom modellbaserad utveckling för reglersystem. Detta kan komplementeras av omfattande simuleringsmodeller (ASM).